Dinnercruise
Dinnercruise
Dinnercruise
Dinnercruise
Varen in Zwolle

Onze partner

Met een middag of avondje varen in Zwolle ervaart u vanaf het water de Hanzestad Zwolle op een geheel andere manier. Vanuit onze boten kunt u de fraaie historische binnenstad rustig op u in laten werken. Wij varen door de Zwolse stadsgrachten en de Overijsselse Vecht. Genieten van de rust op het water, de ruime skyline, de architectuur en het vele groen. Vanuit Zwolle kunnen er tochten gemaakt worden richting Dalfsen, Ommen, Hasselt en richting natuurgebied "De Wieden". Wij varen het hele jaar door, ook in de wintermaanden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Parkeren

Dinner Cruises

Wij ontvangen u aan boord met een welkomsdrankje en varen door de stadsgrachten van het historisch centrum om op diverse plaatsen aan te leggen en u te laten genieten van een gerecht uit een vooraf met zorg samengesteld menu bij diverse restaurants in de binnenstad.

Data

Van 1 mei tot 1 november varen wij iedere 1ste en 4de vrijdagavond van de maand door de grachten en laten u genieten van culinair Zwolle.

Vaargebied

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel en tevens Hanzestad. De oude Hanzestad ligt aan aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de IJssel. De stad ligt aan de rand van de landstreek Salland en is de grootste stad in deze streek.

Vriendinnen uitjes maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitjes